Select Page

Een activiteit aanmelden voor het Wetenchapsfestival Brussel

Stap 2: inhoudelijke en logistieke informatie

Hieronder staat het formulier waar we je vragen om meer details in te vullen die wij nodig hebben voor ons programma en de logistieke inplanning. Dit hebben we ten laatste op 2 oktober van je nodig.

Ken je de logistieke details van je activiteit en heb je al nagedacht over een korte promotietekst? Vul het formulier hieronder in!

Heb je een vraag, wil je even brainstormen of een idee bespreken? Neem contact op met de expertisecel Wetenschapscommunciatie aan jouw instelling:

Erasmushogeschool Brussel: Ann Peeters – ann.peeters@ehb.be

KU Leuven: Gudrun De Maeyer – gudrun.demaeyer@kuleuven.be

LUCA School of Arts – Valery De Smedt – valery.desmedt@luca-arts.be

Odisee: Pieter Tijtgat –  pieter.tijtgat@odisee.be

Vrije Universiteit Brussel – joachim.mathieu@vub.be

 

Meer informatie over het Wetenschapsfestival Brussel

Op zondag 24 november 2019 is het Dag van de Wetenschap. Tientallen Brusselse en Vlaamse kennisinstellingen openen die dag hun deuren voor het brede publiek. In Brussel organiseren de EhB, KU Leuven, Odisee, Scriptie vzw en VUB samen het Wetenschapsfestival in Muntpunt.

De eerste editie van het Wetenschapsfestival Brussel lokte vorig jaar 1200 bezoekers met meer dan 60 diverse activiteiten. Het Wetenschapsfestival staat open voor alle docenten en onderzoekers aan onze instellingen. Het publiek van de Dag van de Wetenschap is erg divers en dat wordt ook weerspiegeld in het aanbod: we willen voor elk wat wils aanbieden: spelletjes en workshops voor de kleinsten, interactieve demonstraties en activiteiten voor jong en oud en meer diepgaande lezingen voor meerwaardezoekers. Neem zeker een kijkje naar het aanbod van vorig jaar om inpsiratie op te doen!

Je kan een voorstel voor een activiteit indienen met het formulier op deze pagina. We gebruiken de informatie daarin om je activiteit in te plannen, te promoten en logistiek te ondersteunen.

 

Sorry! De deadline is verstreken. Activiteiten registreren kon tot en met 4 oktober.