Praktisch

 

Kom langs!

Het Wetenschapsfestival Brussel is helemaal gratis. Vanaf 1 oktober 2019 kan gratis je toegangstickets reserveren zodat je niet hoeft aan te schuiven aan het onthaal. De meeste activiteiten zijn de hele dag doorlopend en vrij toegankelijk.

Sommige workshops hebben specifieke aanvangsuren en een beperkt aantal deelnemers per sessie. Deze workshops worden in het activiteitenoverzicht aangeduid met een ticket symbooltje. Reserveren voor deze activiteiten kan gemakkelijk op de dag zelf aan de Rode Balie op verdieping 1 in Muntpunt.

Contact

Heb je nog vragen?

Stuur ons een e-mail: wetenschapsfestival@wtnschp.be

Of bel ons: 02 629 30 88.

 

Waar & Wanneer

Het Wetenschapsfestival Brussel gaat door op zondag 24 november 2019 van 10 tot 17u in Muntpunt.

Muntpunt
Munt 6
1000 Brussel

Muntpunt

Wetenschapsfestival Brussel 2017

Eten & drinken

Honger? Dorst? Je kan vanaf 12u terecht in Muntpunt Grand Café voor een drankje of lichte maaltijd.

Toegankelijkheid

Het Muntpunt is toegankelijk voor mensen met een mobiele beperking.

Aan de voorzijde van het gebouw is een rolstoelhelling voorzien die uitkomt aan de toegang tot Muntpunt. De draaideuren aan de ingang kunnen op vraag vertraagd worden. Op het niveau -1 van het Schildknaapgebouw is een aangepast toilet voorzien. Je kan elke verdieping met de lift bereiken.

Heb je een bijkomende vraag, stel deze gerust aan het onthaal of bij één van onze floor managers.

Organisatie

Het Wetenschapsfestival Brussel wordt georganiseerd door Muntpunt en de Nederlandstalige instellingen voor hoger onderwijs in Brussel. Het festival gaat door in het kader van de Dag van de Wetenschap, een initiatief van de Vlaamse overheid.